• Grup Aralbo, als nostres serveis
  • Grup Aralbo, als nostres serveis
  • Grup Aralbo, als nostres serveis
  • Grup Aralbo, als nostres serveis
  • Grup Aralbo, als nostres serveis
  • Grup Aralbo, als nostres serveis
  • QUI SOM

Fundat el 1996, el Grup Aralbo és ja una de les més prestigioses empreses en l´area de neteja i serveis. En nosaltres han dipositat la seva confiança nombroses companyies, societats i comerços del sector privat, així com estaments del sector públic.

El seu Know-How espcífic, consolidat i reconegut en el mercat nacional, va permetre una ràpida i ferma expansió que el 1998, traspassà les nostres fronteres i va donar origen a Aralbo Portugal.

Sent Catalunya la nostra principal àrea d'actuacío amb la creació d'Aralbo Barcelona i delegacions a Lleida i Tortosa, hem estés el nostre camp d´actuacío a altres comunitats com Aragó i Pais Valencià.

  • QUÉ OFERIM

Orientats per una visió dinàmica i preocupada pel sector de la neteja, Aralbo procura respondre a les creixents exigències empresarials amb un complet ventall de serveis especialitzats i en aquest sentit comptem amb divisions dirigides a cobrir les necessitats de sectors específics com el fàrmac-sanitari, agroalimentari, indústries i grans superfiícies, cuines i restauració, comunitats d'habitatges, oficines i despatxos.

Equips expementats amb les més avançades tècniques i la contínua formació tècnico-cientifica i humana del nostre personal, garanteixen un servei dálta qualitat.

L´estructura interna d'Aralbo permet oferir als seus clients un eficient sistema de supervisió, amb un seguiment tècnic i comercial permanet que permet un control de qualitat efectiu i maximitzat.

  • LA NOSTRA FILOSOFIA

El grup Aralbo es fonamenta en dos principis fonamentals que diferencien i identificaquen els nostres serveis. D'una banda la flexibilidat, és a dir, per a Aralbo cada client és un cas i per a cada cas hi ha una solució i un tractament específic que ens permetrà respondre de la forma més adequada. D'altra bande el rigor, que caracteritza el nostre treball en totes les fases de procés, des de la selecció del personal fins a l'aquisició d'equipaments, material o primeres matèries, la supervisió de les quals i el control de qualitat són una constant en el nostre esperit de superació.

 
2008(c) Grup Aralbo.
Sitio Web creado y hospedado por http://www.granota.net
granota.net Serveis d'internet per a tothom